hyra_eller_rekrytera


Att hitta ny personal till företag är en tidskrävande och ibland dyr process. Alla företag har inte den kompetens inhouse för att hitta rätt. En felrekrytering kan bli väldigt kostsamt. Framförallt inom transport då det snabbt blir en dyr affär när en chaufför kör sönder en bil eller gods.

Att försöka hitta chaufförer, som idag är ett bristyrke med gedigen erfarenhet och kunskap från branschen är svårt. Detta är en fördel med att hyra från ett bemanningsföretag som oss. Vi har chaufförer med lång erfarenhet. Att slippa lägga massor med tid på att hitta kandidater, intervjua och löneförhandla är något ni som företag kommer att spara massor på.

Den enda kostanden du har är för själva bemanningen, resten tar vi hand om. Under tiden kan du skapa en relation med chauffören och känna efter om det är en person som funkar hos er. Känns det rätt kan ni alltid rekrytera över personen. Att avsluta en inhyrningsprocess är alltid enklare än att avsluta en provanställning.

Så förutom att vi på Bevema är experter på att hitta rätt person för er, så är vi även måna om att ni får rätt person till tjänsten. Om ni inte är nöjda hittar vi helt enkelt en ny kandidat åt er utan extra kostnad. Vilket kanske är den främsta fördelen med att hyra personal. Det går inte åt lika mycket tid och pengar för själva rekryteringen eftersom att vi på Bevema tar hand om det åt er.

Vill du veta mer?

klicka här 

    Hjälp med rekrytering?