Mahmoud är en av våra fantastiska konsulter på Bevema som man alltid kan lita på. Inget uppdrag är för jobbigt och han ställer alltid upp i vått och torrt. Just nu kör Mahmoud på Postnord men har även varit hos flera av våra andra kunder. Oavsett vilket uppdrag han skickas på så är han alltid uppskattad.

Grattis Mahmoud! Hur känns det att vara veckans medarbetare?

– det känns faktiskt så roligt och jag blir så stolt över mig själv och över er alla.

vad gjorde du innan du började här?

– innan jag började hos er så jobbade jag på olika branscher så som restaurang, förskola, Direkten Kiosk och sen började jag plugga till lastbilschaufför för att det var mitt drömjobb

Vad är det roligaste med ditt jobb?

-det roligaste är att jag alltid träffar nytt folk runtomkring Stockholm och lär mig hela tiden nya saker som anställd hos Bevema!

    Hjälp med rekrytering?