Beskrivning

Nu söker vi flera chaufförer med C-kort för ett populärt uppdrag på Arlanda Flygplats. Vår kund är ett internationellt företag med verksamhet inom flygplanscatering där du kommer leverera mat, dryck med mera till flygplan.

Säkerhet är hög prioritet på denna arbetsplats. Att du besitter egenskaper som noggrann och ordningsam samt förstår vikten av tidspassning är ett måste. Arbetet innebär stor frihet men också stort ansvar.

Registerkontroll och pålitlighetskontroll kommer utföras innan anställning.

Arbetsuppgifter

Som chaufför kommer du att med en specialbyggd bil leverera mat och dryck med mera till flygplanen. Innan och efter leveranserna är det ditt ansvar att lasta, lämna returer, mäta temperaturen på mat med mera.

Du kommer köra efter en lista du får när ditt pass startar och du ansvarar för att leveranserna kommer till rätt plan i rätt tid.

Innan du börjar jobba kommer du genomgå en registerkontroll och pålitlighetskontroll. Därefter börjar du en utbildning på plats hos kunden.

Arbetstiderna är 3-skift. Det är rullande schema där helger och nattarbete förekommer. Eftersom arbetstiderna är flexibla innebär det att du kan vara ledig i längre perioder eller jobba många timmar för den som vill tjäna extra pengar.

Eftersom din arbetsplats är på “air side” så ställs det inga krav på varken YKB eller kör- och vilotider.

Kvalifikationer

Krav:

  • C-körkort
  • God svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort med truckvana
  • God engelska i tal och skrift

Villkor

Heltidsanställning hos Bevema bemanning AB. Lön enligt kollektivavtal

Om Bevema

Bevema bemanning AB är det personliga bemanningsföretaget. Sedan starten 2013 har vi haft en stadig tillväxt. Vi förser dagligen flera av Sveriges största åkerier med personal. För Bevema bemanning AB är personen bakom lastbilskortet viktigast, och vi värdesätter vår personal högt. I dagsläget har vi cirka 60 anställda konsulter och är 3 personer på kontoret.

Sedan början av 2019 har vi också, via vårt systerbolag EduMore, tillstånd från Transportstyrelsen att bedriva YKB-utbildningar, vilket vi fortlöpande gör för all vår personal.

Kontakta oss idag för att söka tjänsten på 08-518 368 30 eller direkt via varbi: https://bevema.varbi.com/se/what:job/jobID:258329/

Hjälp med rekrytering?