Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Nu söker vi distributionschaufförer som primärt kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Upplands väsby. För arbetet krävs att du är glad, trevlig och verkligen gillar ditt jobb. Arbetstiderna är förlagda dagtid med möjlighet att arbeta extra på helgerna. Ibland har vi även uppdrag nattetid, om det skulle passa dig bättre.Till våra anställda erbjuder vi en bra lön, kollektivavtal, internutbildningar och mycket, mycket mer! – Vi är företaget där bra chaufförer vill vara anställda.

Kvalifikationer

KRAV för uppdraget:
• Giltig YKB
• Digitalt förarkort
• Truckkort A
• Svenska i tal och skrift

För att vara extra meriterande önskar vi följande:

• ADR
• God lokalkännedom av Stockholm
• Vana av att köra olika truckar

Villkor

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Kontakt 08-51836830

Om oss

Bevema Bemanning AB är det personliga bemanningsföretaget. Sedan starten 2013 har vi vuxit snabbt och brett. Vi förser dagligen flera av Sveriges största åkerier med personal. För Bevema Bemanning AB
är personen bakom lastbilskortet viktigast, och vi värdesätter vår personal högt. I dagsläget har vi cirka 60 anställda konsulter och är 3 personer på kontoret, eftersom vi expanderar söker vi nu flera nya chaufförer till roliga och varierande uppdrag.

Publicerat 2019-02-14

    Hjälp med rekrytering?