Stockholm/Täby

Nu söker vi för kunds räkning en chaufför för renhållningsfordon med utbildningsstart måndagen den 18 februari. Start i Täby 05:30

Arbetsuppgifter

Som chaufför hos Bevema bemanning AB är du ansiktet utåt för både oss och kunden du är uthyrd till. Just nu söker vi en chaufför för ett renhållningsfordon. För arbetet krävs att du är glad, trevlig och verkligen gillar ditt jobb. Arbetstiderna är förlagda dagtid med start 05:30 i Täby. Vi
erbjuder vi en bra lön, kollektivavtal, internutbildningar och mycket, mycket mer!

Krav för uppdraget

• Giltig YKB
• Digitalt förarkort
• Svenska i tal och skrift

Om Bevema

Bevema Bemanning AB är det personliga bemanningsföretaget. Sedan starten 2013 har vi vuxit snabbt och brett. Vi förser dagligen flera av Sveriges största åkerier med personal. För Bevema Bemanning AB är personen bakom lastbilskortet viktigast, och vi värdesätter vår personal högt. I dagsläget har vi cirka 60 anställda konsulter och 3 personer på kontoret, men eftersom vi expanderar söker vi ständigt flera nya
chaufförer till roliga och varierande uppdrag.

Hjälp med rekrytering?